Dakdekker Alkmaar

Dakdekker Alkmaar

Dakdekker in Alkmaar nodig? Dakdekkersbedrijf JBR staat graag voor u klaar! Met jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche, dekken wij op dagelijkse basis de daken van diverse opdrachtgevers.

Dit doen wij met ons team van gedreven en zeer ervaren dakdekkers. Wij komen te allen tijde onze afspraken na en u kunt dan ook altijd op ons rekenen. Dakdekkersbedrijf JBR gaat altijd zeer zorgvuldig en professioneel te werk en vinden het bovenal belangrijk om alles in goed overleg te doen met onze opdrachtgevers. Is u dak kapot, loopt het water niet goed weg, is het dak verouderd  of ziet u iets aan uw dak dat u niet vertrouwd? Twijfel dan niet en bel één van de beste dakdekker in Alkmaar en omgeving. 
Maak vandaag nog een afspraak met ons voor het dekken van uw daken in Alkmaar, of omgeving. U kunt via onze contactpagina of telefonisch in contact met ons komen om een afspraak te maken. Ook voor vragen kunt u ons op voorgenoemde manieren benaderen. Wij hopen u gauw te spreken en van dienst te kunnen zijn!

Dakrenovatie en méér in Alkmaar

Ook voor het renoveren en onderhouden van uw dak kunt u bij ons prima terecht! Wij bieden dan ook een gratis dakinspectie aan om eventuele schade aan uw dak vast te stellen en te rapporteren aan uw. Op basis van onze bevindingen, zullen wij u ook adviseren wat de best mogelijke oplossing is op dat moment. Een veilig en schadeloos dak is van cruciaal belang, zodoende kunnen wij u altijd direct te hulp schieten om kritieke schade meteen te verhelpen.
Meldt u vandaag nog aan voor een kosteloze dakinspectie bij u op locatie en hopelijk kunnen wij u snel van dienst zijn!
Kijk en lees ook eens verder op onze website om informatie in te winnen omtrent onze dienstverlening(en). Wij zien niet alleen actief als dakdekkersbedrijf in Alkmaar maar in de gehele provincie Noord-Holland.

Als u liever direct een offerte wil ontvangen neem dan telefonisch contact met ons op. Wij proberen u dan een zo goed mogelijk schatting van de prijs te geven.

 

Kosteloze

Dakinspectie

Contact Ons

Adresgegevens

Kea Boumanland 19
1705 LK Heerhugowaard

Email

info@dakdekkersbedrijf-jbr.nl

Bel Ons

072-2340940