Dakdekker Bergen

Dakdekker in Bergen

Voor een goede dakdekker in Bergen is Dakdekkersbedrijf JBR wellicht de geschikte partij om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een splinternieuw dak.

Wij hebben jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche. Met ons team van ervaren dakdekkers komen wij dagelijks in contact met verscheidene opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk. Wij hebben voornamelijk expertise in het leggen van platte daken met bitumen dakbedekking, maar ook voor hellende (pannen)daken kunt u prima bij ons terecht.

Dakdekken is een uitdagende klus en dient zeer zorgvuldig uitgevoerd te worden, dit doen wij dan ook en nemen tevens ook alle veiligheidsvoorschriften in ogenschouw. Ons team prioriteert kwaliteit boven alles. U kunt er op rekenen dat we dus enkel en alleen een waardig eindresultaat voor ogen hebben.

Dakdekkersbedrijf JBR is actief in de gehele provincie Noord-Holland, zo dus ook in Bergen en omgeving. Woont u bijvoorbeeld in Schoorl or Warmenhuizen? Ook dan kunt u een prima beroep doen op ons voor het dekken van uw dak(en).

Meer dan alleen dakdekken

Wij verrichten naast het dakdekken in Bergen, ook andere nevenactiviteiten. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw dak, het (periodiek) onderhouden van uw dak en het repareren van omliggende zaken als uw dakgoten.
Een veilig dak is van cruciaal belang, dat weten wij als geen ander. Om eventuele schade aan uw dak vast te kunnen stellen, kunt u altijd een gratis dakinspectie aanvragen bij ons. Meldt u aan via het daarvoor bestemde formulier en wij zullen de afspraak per e-mail of telefonisch aan u bevestigen. Wij hopen u zo spoedig mogelijk van dienst kunnen zijn met één van onze dakdekkersdiensten in Bergen.

Als u liever direct een offerte wil ontvangen neem dan telefonisch contact met ons op. Wij proberen u dan een zo goed mogelijk schatting van de prijs te geven.

Kosteloze

Dakinspectie

Contact Ons

Adresgegevens

Kea Boumanland 19
1705 LK Heerhugowaard

Email

info@dakdekkersbedrijf-jbr.nl

Bel Ons

072-2340940