Dakdekker Den Helder

Dakdekker in Den Helder

Dakdekkersbedrijf JBR, nu ook actief als dakdekker in Den Helder! Wij zijn uw specialist op het gebied van diverse soorten dakwerken. Wij zijn hét dakdekkersbedrijf wat u zoekt en zijn veelal inzetbaar voor nieuwbouw projecten, renovatie, onderhoud en nog veel meer!

Onze specialiteit ligt voornamelijk in het aanleggen van platte daken met bitumen dakbedekking en ook voor het leggen van pannendaken (hellende daken), bent u bij ons aan het juiste adres.
Het is van cruciaal belang dat uw dak veilig is. Ons team van dakdekkers gaat dan ook te allen tijde zeer zorgvuldig te werk en hebben dan ook oog voor kwaliteit, detail en volgen alle veiligheidsvoorschriften. Het is natuurlijk niet bedoeling dat u na onze werkzaamheden bepaalde lekken constateert of iets anders wat de veiligheid van uw woning in het geding kan brengen.
Neem vandaag nog contact met Dakdekkersbedrijf JBR, wij zijn actief in de gehele regio van Noord-Holland. Bent u dus op zoek naar de juiste dakdekker in Den Helder of omgeving? Dan staan wij graag voor u klaar om aan de slag te gaan.

Dakrenovatie in Den Helder

Een dak is niet altijd per definitie toe aan gehele vernieuwing, maar slechts aan wat renovatie. Wellicht bestaat er een kans dat u niet volledig op de hoogte bent van eventuele schade aan uw dak. Hier steken wij graag een stokje voor en wij bieden dan ook een gratis dakinspectie aan voor klanten die overwegen hun dak te laten renoveren. Wij gaan graag voor u het dak op om (onderliggende) schade te kunnen vaststellen. Wij zullen u aan de hand van onze bevindingen inlichten over de schade en samen met u zoeken naar een passende oplossing.
Vraag vandaag nog een gratis dakinspectie bij ons aan en wij zullen zo spoedig mogelijk met u in contact komen om de afspraak te maken en te bevestigen. Wij hopen u gauw te ontmoeten en te kunnen helpen met uw dakrenovatie in Den Helder.

Kosteloze

Dakinspectie

Contact Ons

Adresgegevens

Kea Boumanland 19
1705 LK Heerhugowaard

Email

info@dakdekkersbedrijf-jbr.nl

Bel Ons

072-2340940