Dakdekker Egmond

Dakdekker in Egmond

Dakdekkersbedrijf JBR is uw dakdekker in Egmond en omstreken. Met jarenlange ervaring in dakwerken zijn wij wellicht de geschikte partij voor u.

Wij beschikken over een team van ervaren dakdekkers die zorgvuldig en netjes te werk gaan. Wij bedienen zowel particuliere als de zakelijke markt. Moet u woning of bedrijfspand dus voorzien worden van een nieuw dak, dan staan wij van Dakdekkersbedrijf JBR graag voor u klaar!

Onze specialiteit is het leggen van hellende daken, daarbij kunt u denken aan pannendaken en golfplaten maar ook voor het aanleggen van platte daken met bitumen dakbedekking.

Het leggen van daken dient goed en zorgvuldig gedaan te worden. Wij zorgen er te allen tijde voor dat we secuur te werk gaan en de veiligheidsvoorschriften waarborgen.
Bent u dus per direct op zoek naar een Dakdekker in Egmond, dan kunt u in contact met ons treden via het contactformulier op onze contactpagina of telefonisch op vermeld telefoonnummer.

Dakonderhoud en meer in Egmond

Dakdekkersbedrijf JBR biedt een totaalpakket aan diensten. Zo doen we niet alleen aan het dekken van daken, maar verrichten wij ook dak- onderhoud en renovatie, dakgootreparatie en meer.
De kans is groot dat u niet goed op de hoogte bent van eventuele schade aan u dak omdat u wellicht nooit uw dak heeft betreden. Dit kunnen wij, geheel vrijblijvend, voor u doen aan de hand van een gratis dakinspectie. U kunt uzelf aanmelden voor een gratis inspectie op de door u gewenste locatie. Wij gaan het dak op voor u en stellen eventuele schade vast. Nadien zullen wij u adviseren over de mogelijke opties en zoeken samen met u naar de beste oplossing.
Schrijf u vandaag nog in voor een gratis dakinspectie en dan hopen wij u weldra te ontmoeten, tot gauw!

Contact Ons

Adresgegevens

Kea Boumanland 19
1705 LK Heerhugowaard

Email

info@dakdekkersbedrijf-jbr.nl

Bel Ons

072-2340940