Dakdekker Heerhugowaard

Dakdekker in Heerhugowaard

Indien u op zoek bent naar een dakdekker in Heerhugowaard bent u bij dakdekkersbedrijf JBR aan het juiste adres! Met vele jaren ervaring in ons prachtige vak staan wij op dagelijkse basis klaar voor verscheidene opdrachtgevers in de gehele regio van Noord-Holland, zo ook in Heerhugowaard waar wij tevens ook gevestigd zijn.
Wilt u een afspraak maken met dakdekkersbedrijf JBR in Heerhugowaard? Bel ons dan voor direct contact of vul het contactformulier op onze contactpagina in, hier kunt u overigens ook terecht voor vragen of meer informatie omtrent één van onze diensten.

Wij komen graag eens bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Wilt u graag weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Kijk en lees dan gerust eens even verder op onze website om meer te weten te komen over onze dakdekkersdiensten in Heerhugowaard of elders.

Kwalitatief vakmanschap, daar staan wij voor!

Dakrenovatie, onderhoud en méér!

Als dakdekkersbedrijf in Heerhugowaard zijn wij niet alleen in te schakelen voor het dekken van (nieuwe) daken voor uw woning of bedrijfspand. Ook verrichten wij het onderhoud en renovatie aan diverse type daken. Wij hebben voornamelijk expertise in het leggen, onderhouden en renoveren van platte daken en pannendaken. Ook randzaken als het repareren van uw dakgoten laten wij niet buiten beschouwing, ook hiervoor kunt u ons prima benaderen.

Doordat u wellicht niet op de hoogte bent van de schade op en rondom uw dak, bieden wij bij Dakdekkersbedrijf JBR een kosteloze dakinspectie aan. U kunt zich aanmelden voor een gratis dakinspectie door hier te klikken. Wij zullen de aanmelding bevestigen door telefonisch of per e-mail in contact met u te treden, om een definitieve datum en tijdstip af te spreken. Wij komen bij u langs en gaan het dak op om eventuele schade te constateren.

Contact Ons

Adresgegevens

Kea Boumanland 19
1705 LK Heerhugowaard

Email

info@dakdekkersbedrijf-jbr.nl

Bel Ons

072-2340940