Dakdekkersbedrijf JBR Vertrouw op ons

Dakdekkersbedrijf JBR is misschien wel het meest veelzijdig dakdekkersbedrijf in Noord-Holland. Of u ons nou nodig heeft voor een plat dak, een pannendak of wellicht een hele andere dakgerelateerde klus. Onze specialisten staan paraat! U kunt ons bedrijf laagdrempelig leren kennen met een gratis dakinspectie. Eén van onze specialisten zal een bezoek brengen aan uw woning of bedrijfspand om voor u het dak op te gaan. Met al onze kennis en kunde verstrekken wij een transparant rapport over eventuele tekortkomingen, maar misschien wel belangrijker; wij dragen bij aan een oplossing!

Wij bestaan uit een team van enthousiaste en bedreven dakdekkers met liefde en passie voor het vak. Dit ziet u terug in het werk. Uiteraard staat klanttevredenheid voorop, maar wij ronden een opdracht pas af wanneer wij ook zelf tevreden zijn over het geleverde werk. U zult misschien eerder tevreden zijn dan iemand met kennis op dakgebied. Daarom rusten wij pas wanneer wij het goed vinden. Wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap en halen pas voldoening uit ons werk wanneer alles tip top in orde is gemaakt door Dakdekkersbedrijf JBR.

Kwalitatief Vakmanschap, daar staan wij voor!

Ons Verhaal wie wij zijn

Wij zijn gestart vanuit de overtuiging dat het beter kan, beter moet. Een huis zonder dak is geen huis. Het is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw woning of pand. Daarom willen wij de beste kwaliteit & service aanbieden op het gebied van dakbedekkingen. Hierbij letten we niet alleen op de kwaliteit van het werk en de materialen, maar ook op de klantgerichtheid- en tevredenheid.

Bij Dakdekkersbedrijf JBR draait het om de ervaring, wij vertrouwen erop dat wij als bedrijf beter worden wanneer wij 100% klanttevredenheid nastreven. Dit zult u vanaf het eerste moment merken in het klantcontact, de gratis inspectie maar ook in de opvolging en het te leveren werk. Twijfelt u nog? Neem gewoon eens contact met ons op. Een gesprek met Dakdekkersbedrijf JBR kan nooit kwaad!

Contact Ons

Adresgegevens

Kea Boumanland 19
1705 LK Heerhugowaard

Email

info@dakdekkersbedrijf-jbr.nl

Bel Ons

072-2340940