Dakonderhoud

Dakonderhoud

Een veilig dak boven u hoofd is uiteraard belangrijk daarom is het verstandig om eens in de zoveel tijd u dak te laten onderhouden. Maar hoe weet u of uw dak aan onderhoud toe is zonder dat u enige expertise heeft over daken. Geen zorgen, wij van Dakdekkersbedrijf JBR bieden de uitkomst! Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aanvragen. Tijdens inspectieronde gaan wij voor u het dak op en stellen we alle gebreken aan uw dak vast.

Na de inspectie zullen wij u voorzien van vakkundig advies en komen wij eventueel met foto’s van visuele gebreken aan uw dak. Uiteraard bespreken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn en kunnen u ook voorzien van een nauwkeurig prijsvoorstel. Uiteraard staat het u vrij om ook zelf met voorstellen te komen, waardoor we samen een compromis kunnen sluiten en beide partijen tevreden zijn.

 

Wij bestaan uit een team van enthousiaste en bedreven dakdekkers met liefde en passie voor het vak. Dit ziet u terug in het werk. Uiteraard staat klanttevredenheid voorop, maar wij ronden een opdracht pas af wanneer wij ook zelf tevreden zijn over het geleverde werk. 

Kwalitatief vakmanschap, daar staan wij voor!

Periodiek onderhoud

Aan de hand van het uitvoeren van periodiek onderhoud aan uw dak blijft de veiligheid van uw woning of bedrijfspand steevast gewaarborgd. Indien u geen periodieke onderhouds- of controlebeurten laat plegen voor uw dak, kunt u ook nog eens voor prijzige verassingen komen te staan.

Wij verrichten dakonderhoud aan alle soorten en type daken die er zijn. Plat of hellend, ons maakt het vrijwel niets uit. Neem vandaag nog contact op met Dakdekkersbedrijf JBR voor vragen of meer informatie. U kunt ook direct een afspraak maken voor een gratis dakinspectie zodat wij eerst in kaart kunnen brengen wat er moet gebeuren. Hopelijk kunnen wij u gauw van dienst zijn. Tot snel!

Contact Ons

Adresgegevens

Kea Boumanland 19
1705 LK Heerhugowaard

Email

info@dakdekkersbedrijf-jbr.nl

Bel Ons

072-2340940