Dakrenovatie

Dakrenovatie door JBR

Vele dakwerken vallen onder de noemer ‘dakrenovatie’. Je kan bijvoorbeeld denken aan het vervangen van de gehele dakbedekking. Hierbij wordt de oude dakbedekking verwijdert en zal er nieuwe bedekking geplaatst worden. Maar er zijn nog veel meer soorten dakrenovatie. Op deze pagina informeren wij u graag.

Dakrenovatie

Uw dak kan veel schade oplopen. Met name in Nederland hebben veel woningen te maken met het onstuimige weer, wat in Nederland het gehele jaar door aanwezig is.
Wanneer u het nodig acht om uw dak te laten renoveren, zijn wij van Dakdekkersbedrijf JBR de geschikte partij voor u. We zijn inzetbaar voor het renoveren van alle type daken. Dit doen wij in de gehele regio Noord-Holland.

Voor mensen die géén tot nauwelijks kennis hebben van daken is het vaak lastig in te schatten welke klus er voor nodig is. Daarom is het verstandig om ons allereerst eens uit te nodigen om de huidige staat van uw dak te analyseren. Dit kunt u doen aan de hand van onze gratis dakinspectie. Tijdens een dakinspectie stellen wij de staat van uw dak vast en kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden die er zijn. Daarnaast kunnen wij ook een accuraat prijsvoorstel doen.

Dakrenovatie voor alle type daken

Zoals al eerder genoemd zijn we inzetbaar voor de renovatie van alle type daken. Van plat tot hellend, niks is voor te gek voor ons.

– Platte daken
Bij vervanging van dakbedekkingen op een plat dak kunt u ervoor kiezen om een nieuwe laag dakbedekking te laten plaatsen over de oude/huidige laag die erop ligt. Een complete renovatie dient plaats te vinden wanneer de laag dakbedekking te gewichtig wordt voor de dakconstructie of wanneer u uw platte dak wenst te isoleren.

– Hellende daken
Dakbedekkingen vervangen op een hellend dak betekent dat de bedekking zelf dient te worden vervangen, maar ook de latten. Dit is als het ware het geraamte van het dak, waarop de dakbedekking bevestigd is. Bij pannendaken worden er bijvoorbeeld houten latten geplaatst waar de dakpannen op komen te liggen.
Denkt u dat uw dak toe is aan renovatie? Twijfel dan niet langer en nodig ons uit voor een controle ronde op uw dak. Heeft u nog vragen inzake dakrenovaties? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij voorzien u graag van meer informatie omtrent deze dienstverlening.

Kosteloze

Dakinspectie

Contact Ons

Adresgegevens

Kea Boumanland 19
1705 LK Heerhugowaard

Email

info@dakdekkersbedrijf-jbr.nl

Bel Ons

072-2340940