Pannendaken

Pannendaken Noord-Holland

Van oudsher zijn vele daken in Nederland voorzien van een pannendak. Het is een toonbeeld van onze straten en zorgt voor een mooi deel van ons landschap. Dit is dan ook de reden dat wij, van Dakdekkersbedrijf JBR, ons specialiseren in pannendaken in Noord-Holland.

Pannendanken zijn er in vel soorten en maten. Niet alleen de vorm en de grootte spelen een rol, je treft pannendaken ook van verschillende soorten materialen. Grofweg heb je kleidakpannen en betondakpannen. Maar wist je dat er ook keuze is in kleur en vorm?

Kwalitatief vakmanschap, daar staan wij voor!

Pannendaken

Wanneer u opzoek bent naar een dakdekker in Noord-Holland welke u kan voorzien van reparatie, onderhoud, renovatie of een geheel nieuw pannendak, dan zit u bij ons goed! Dakdekkersbedrijf JBR is gespecialiseerd in vrijwel alle soorten pannendaken en voorzien u graag van passend en eerlijk advies.

Het installeren of repareren van een pannendak is vaak een grote klus. Daarom is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de partij die u inschakelt. Wij komen ons graag voorstellen en bekijken iedere klus aan de hand van onze gratis dakinspectie. Hiermee weten wij, maar ook u, direct waar u aan toe bent en kunnen wij een op maat gemaakte offerte voor uw pannendak verstrekken. Zoals we al eerder hebben aangegeven hebben wij alle kennis en specialisatie in huis. Geen enkele klus is ons te gek, wij zijn u graag van dienst. Neem snel contact met ons op voor meer vragen over uw pannendak in Noord-Holland.

Wij bestaan uit een team van enthousiaste en bedreven dakdekkers met liefde en passie voor het vak. Dit ziet u terug in het werk. Uiteraard staat klanttevredenheid voorop, maar wij ronden een opdracht pas af wanneer wij ook zelf tevreden zijn over het geleverde werk.

Contact Ons

Adresgegevens

Kea Boumanland 19
1705 LK Heerhugowaard

Email

info@dakdekkersbedrijf-jbr.nl

Bel Ons

072-2340940