Platte daken

Platte daken

Bij Dakdekkersbedrijf JBR kan je terecht voor platte daken. Zowel voor het leggen van een nieuw dak, het renoveren van een bestaand dak of het plegen van onderhoud staan onze dakdekkers graag paraat.

Platte daken kom je vaak tegen bij een aanbouw, een schuur of garage. Maar ook grotere gebouwen als winkelpanden, kantoren of industriële gebouwen zijn vaak uitgerust met een plat dak. Bij Dakdekkersbedrijf JBR vinden onze dakdekkers dat niet heel vreemd. Een plat dak kent namelijk vele voordelen.

– Meer ruimte in het pand
Met een plat dak heb je meer bruikbare vloeroppervlakte dan een schuin dak. Denk maar eens aan de bovenste verdieping van een puntdak. Je kan er vaak niet rechtop staan en het plaatsen van een meubel gaat soms lastiger. Met een plat dak heb je hier meestal geen last van.

– Plat dak is goedkoper
Hoewel er vaak uitzonderingen zijn, is een plat dak vaak voordelige. Vooral de materiaalkosten en de werkuren zijn vaak beperkter dan bij een schuindak of puntdak.

– Regenwater hergebruiken
Wanneer je voor sanitaire doeleinden of voor in de tuin het regenwater wil hergebruiken is een plat dak ideaal. Je kan dit gemakkelijk opvangen in een regenton.

– Dakterras of groen dak
Een ander groot voordeel aan een plat dak is dat je er een mooi dakterras van kan maken. Een groen dak wordt tegenwoordig steeds populairder.

– Zonnepanelen
Met een plat dak worden zonnepanelen ook interessanter. Omdat het dak plat is kan je zelf de hellingshoek bepalen voor optimaal rendement van je zonnepanelen.

Dakbedekking voor platte daken vind je in alle soorten en maten. Geen paniek, wij kennen de ins en outs en weten precies wat voor materialen er bij welke klus noodzakelijk is. Of het nu gaat om een bitumen dak, dakbedekking van EPDM of misschien zelfs wel PVC of TPO; wij gaan het voor u netjes in orde maken! Heeft u last van lekkage en wenst u een gratis dakinspectie? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina of bezoek onze contactpagina voor meer informatie. Wij komen graag bij u de opdracht inventariseren en maken vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen een transparante offerte voor uw plat dak.

Kosteloze

Dakinspectie

Kwalitatief vakmanschap, daar staan wij voor!

Contact Ons

Adresgegevens

Kea Boumanland 19
1705 LK Heerhugowaard

Email

info@dakdekkersbedrijf-jbr.nl

Bel Ons

072-2340940